Thursday, 26 January 2017

Filled Under:

Lelaki Ini Nak Jadi Sado Tetapi Sebaliknya.


John Gaude, sebelum ini adalah pesakit obesiti, dengan berat badan mencapai 163 kilogram. Usaha gigihnya untuk mendapat badan yang sesuai dengan bersenam secara konsisten, membuahkan hasil. Berat badannya turun menjadi 90 kilogram sehingga tubuhnya kelihatan tegap dengan otot yang padat.

Meskipun demikian, John masih sangat tidak puas dengan badannya. John merasa kecewa kerana kulit-kulit longgar obesiti masih terdapat di pelbagai bahagian tubuhnya, seperti tangan, dada, perut dan paha.

Menurut John, kulit longgar tersebut sangat sukar untuk dihilangkan, meskipun dia sudah berusaha keras untuk menghilangkannya denganbersukan.

Saat ini, John mengaku masih belum mencari penyelesaian yang berkesan untuk membuang kulit-kulit longgarnya. Melalui video ini, dia berharap agar orang-orang boleh belajar dari pengalamannya.


Jom saksikan video berikut ini:


 
 
1 comments:

  1. biasa tgk dlm biggest loser mmg camni keadaan peserta bila turunkan berat badan dorg. sbb normal utk org yg obese, kulit2 akan kendur bila turunkan berat badan. sebab lepas tu trainer akanset workout utk kasi firm & tone balik badan dorg. nak badan ideal kena lalui byk stages. bukan setakat weight losing..betul tak?

    ReplyDelete

Followers

networkblogs