Friday, 22 May 2020

Filled Under:

Penjara Paling Cool Di Venezuela


 Terletak di Pulau Margarita di Venezuela, penjara San Antonio membolehkan para banduan untuk melakukan apa pun yang mereka inginkan asal tidak lari dari penjara. 

Penjara itu menampung banyak pengedar dadah , membolehkan banduan untuk menonton TV, memasak, melayari laman web dan bahkan berenang di kolam renang. Beberapa tahanan walaupun mempunyai pekerjaan seperti menjadi tukang cukur, beberapa menguruskan kelab laga ayam sementara yang lain menjual ubat- ubatan dan menguruskan perniagaan haram mereka melalui telefon.

 Tetamu dibenarkan untuk datang dan pergi sesuka hati, termasuk isteri, teman wanita dan anak-anak dari tahanan tersebut . Banduan kesepian juga boleh mencari cinta. Selain itu , pelbagai macam senjata boleh didapati di dalam dinding penjara, menunjukkan kurangnya peraturan atau peraturan yang diabaikan dalam penjara tersebut . Jika anda sudah 21 tahun, anda boleh melihat rakaman di balik penjara berikut . 

                                            Jom saksikan video menarik ini          


1 comments:

  1. I want you, all of you. I want to feel you inside me, deep inside me. I want you to tell me when you’re going to cum, hear you moan my name and fuck me harder. Click here and Check me out i am getting naked here ;)

    ReplyDelete

Nuffnang Ads

Followers