Friday, 25 January 2013

Filled Under:

WOW!! ANNIE PEMEGANG REKOD NEN3N TERBESAR DIDUNIA

 e Hawkins-Turner, seorang wanita berusia 53 tahun asal Atlanta, bukanlah seorang wanita dengan tubuh yang biasa-biasa saja. Wanita dengan dua orang anak ini mengaku, ukuran buah dadanya ialah 102ZZZ,  super besar. Memang hal ini telah diakui oleh Guinness World Record, yang menyatakan payudara Annie merupakan payudara terbesar di dunia.
Tapi jangan salah, Annie tak melakukan operasi, melainkan ia mengalami kelainan yang dinamakan gigantomastia yang membuat payudaranya tumbuh seperti sekarang. Walaupun kedua-duabuah dadanya membuat banyak kesulitan dalam hidupnya, seperti dicemuh, sukar dalam memandu, sakit pada bahagian bahu dan punggung, tak membuat Annie ingin memperkecil ukuran payudaranya. Ia merasa bangga, walaupun kini ia juga berpontensi sebagai model.

 

 


Annie juga mengaku bahawa baru-baru ini ia menyewa seorang bodyguard untuk menjaga dirinya, kerana ada seorang lelaki yang terus mengekorinya dan membuat Annie takut. Annie merasa payudaranya yang super besar ialah aset untuk dirinya, dan ia ingin terus menjaganya.
P/S WOW SUKAR DIPERCAYAI MESTI BERAT 15 KILO SEBELAH 
1 comments:

Followers

networkblogs