Monday, 28 September 2015

Filled Under:

Video: Pemandu Kereta Langgar 'Hantu' Hingga Cedera ParahSebelum ini, beredar video yang memaparkan penampakan "hantu" di sebuah jalan raya di India. Hantu itu kelihatan memakai pakaian serba putih, berambut panjang dan melakukan gerakan yang sangat mengerikan.

Hantu ini tiba-tiba menampakkan dirinya di salah satu jalan yang sepi pada malam hari, menggganggu pemandu kereta yang melintas. Hantu seram itu kemudia berjalan ke arah kereta dan melakukan gerakan yang membuat pemandu kereta ketakutan bukan kepalang.

Merasa panik, pemandu itu berniat untuk lari dengan memundurkan keretanya. Namun, hantu sama justru muncul tepat di belakang kereta dan cuba menyerangnya.

Kerana takutnya, dan merasa tidak ada jalan lain, pemandu ini kemudian memecut keretanya dengan laju dan melanggar hantu yang menghadang di depannya.


Tidak disangka, ternyata itu bukanlah hantu sebenar, tapi hanya orang yang mahu bergurau. Gara-gara kelakuannya ini, orang yang berpura-pura menjadi tersebut mengalami beberapa luka dan kakinya tercedera.
2 comments:

Followers

networkblogs