Sunday, 13 May 2018

Filled Under:

Gadis Sunti 16 tahun Seperti NenekZara Hartshorn,  gadis remaja 16 tahun berasal dari Rotherham, Yorkshire selatan, telah lama bersabar selama bertahun-tahun mendapatkan ejekan kejam dan bahkan kekerasan fizikal kerana penampilannya yang nampak jauh lebih tua dari usia sebenarnya. Zara mengalami keadaan genetik yang jarang berlaku yang membuatnya kelihatan seperti orang tua. Ia mewarisi kelainan genetik tersebut (lipodistrofi) yang membuat kulitnya nampak berkededut dari Ibunya, Tracey Gibson.


Setelah melakukan bedah plastik, Zara juga bertemu balak baru Ricky Andrews

Zara (kanan) sebelum membuat pembedahan, mewarisi keadaan dari ibunya Tracey (kiri), adiknya, Chloe tidak mengalami penyakit tersebut.
Selepas berita mengenai dirinya tersebar luas, seorang doktor bedah kenamaan di AS menawarkan kepadanya untuk melakukan bedah plastik secara percuma. Pembedahan tersebut berjalan dengan jayanya, Zara kini lebih percaya diri dengan penampilan barunya, kini dia sudah mempunyai balak bernama Ricky Andrews bahkan Ia tertarik untuk melanjutkan pendidikannya ke  bidang perguruan.
0 comments:

Post a Comment

Followers