Saturday, 9 March 2013

Filled Under:

3 JENIS MAKANAN UNTUK PEMBESARAN ALAT KELAMIN LELAKI


Ribuan lelaki di seluruh dunia ingin mempunyai zakar (Mr P) yang lebih besar. Keadaan itu tidak mengejutkan kerana kebanyakan wanita lebih suka lelaki dengan jantina yang lebih besar. Makanan apa saja yang boleh membesarkan zakar?

Pembesaran zakar boleh menjadi masalah yang serius, tetapi kebanyakan lelaki tidak tahu di mana memulakan ketika mereka ingin mendapatkan tambahan inci. Ada beberapa kaedah yang umum digunakan untuk meningkatkan saiz zakar dari operasi pembesaran zakar, pam pembesaran zakar, latihan pembesaran zakar, dan penggunaan pil herba. Beberapa kaedah ini bekerja dan yang lain tidak.

Sejujurnya, sebahagian besar lelaki akan memilih untuk ingin memperbesar kelaminnya dengan cara alami berbanding harus operasi atau kaedah bahaya yang lain. Sejumlah lelaki tidak menyedari, nutrisi yang sederhana yang tepat boleh memberi kesan kepada saiz zakar.

Ini tiga jenis makanan yang boleh membantu lelaki memperbesar kelaminnya berdasarkan '-1. Pisang

Kajian menunjukkan lelaki yang berjaya meningkatkan kelaminnya biasanya mempunyai jantung yang sihat. Kalium yang ditemui dalam pisang dapat membantu kesihatan jantung dan juga membantu pengaliran darah dengan tepat. Dengan peredaran darah yang baik dan jantung sihat, boleh membuat pertumbuhan zakar tercapai. Makan pisang boleh juga membantu menjaga natrium di dalam tubuh dengan kadar yang rendah yang membantu mencegah penyakit jantung dan masalah jantung yang lain.

2. Salmon

Ikan ini kaya akan lemak esensial seperti omega 3. Lemak yang sihat ini membantu dalam penipisan darah (viskositas rendah), yang pada gilirannya membantu dalam peredaran darah ke seluruh tubuh. Kajian telah menunjukkan, mempunyai aliran darah yang sihat adalah salah satu faktor utama dalam kekuatan, dan ereksi yang lebih keras.

3. Bawang

Banyak yang tidak tahu bahawa bawang merupakan makanan yang penting untuk peredaran darah yang sihat. Ini juga membantu mencegah penggumpalan darah. Ini juga memberikan keuntungan besar meningkatkan peredaran darah ke jantung dan ke zakar.

Selain mengambil tiga makanan utama, kita mengambil banyak buah, sayur-sayuran, daging tanpa lemak, serta gandum boleh anda masukkan dalam diet anda. Pada saat yang sama, anda juga harus menghilangkan pengambilan junk food dalam diet anda
.SUMBER
0 comments:

Post a Comment

Followers

networkblogs