Sunday, 13 September 2015

Filled Under:

Polis Wanita Cantik Ini Punyai Tubuh Mantap Adalah Seorang Bina Badan.


Ada juga polis wanita  yang mempunyai aktiviti unik lain, iaitu menjadi AHLI BINA BADAN. Seperti yang dilakukan  Kinga Szweda dari Tucholska, Poland.

Ia dinobatkan menjadi runner up ahli bina badan terkuat di dunia, dalam gelaran pertandingan bodybuilding dunia yang diadakan di Kanada. Dan uniknya, ia hanya membentuk badannya tidak lebih dari dua tahun.

Ia tidak sendirian membentuk badannya menjadi wanita bertubuh cantik, tetapi ada kekasihnya yang selalu menyokong dengan apa yang ia lakukan. "Saya bermimpi mempunyai bentuk perut six pack, dan saya satu kenyataan. Saya menyediakan semuanya, dan saya melakukannya bersama dengan kekasih," kata Szweda.Sukar  pada awalnya bagi Szweda dalam melakukan latihan yang rutin, apalagi ia masih menyukai coklat. Namun dengan semangat dari kekasih, ia pun melakukannya dengan berjaya.

"Kami semua sangat bangga dengan kejayaan Kinga, dan ia membuktikan jika wanita boleh berbuat apa-apa dengan kerja keras. Saya rasa tidak akan ada yang berani macam-macam semasa ia bertugas," kata jurucakap polis tempatan.0 comments:

Post a Comment

Followers

networkblogs