Tuesday, 19 July 2016

Filled Under:

Video. Kanak-kanak Ini Boleh Memusingkan Kepalanya Hingga 180 Darjah.Baru-baru ini, sebuah video yang menunjukkan sifat semulajadi seorang kanak-kanak tengah mengemparkan media sosial.Sebabnya, dalam video tersebut kanak-kanak lelaki itu boleh memusingkan badannya 180 darjah dengan kepala tetap lurus menghadap depan.

Video tersebut bermula dengan seorang budak yang memakai baju tanpa lengan merah berdiri dengan kepala dipegang oleh seorang lelaki dewasa yang dipercayai sebagai ayahnya. Selanjutnya,kanak-kanak lelaki yang memakai baju bertuliskan Allen itu memutar tubuhnya sehingga menghadap belakang.

Ajaibnya, kepala dari kanak-kanak ini masih tetap menghadap depan meskipun tubuhnya telah berputar. Dia bahkan boleh memeluk  ayahnya sebelum akhirnya mengembalikan tubuhnya ke posisi semula.

Dalam video yang dimuat naik oleh akaun Sergio Tapia tersebut, kanak-kanak lelaki melakukan perkara ini sebanyak dua kali. Namun dalam prestasi beliau yang kedua, dia melakukan dengan tempo yang lebih perlahan.Jom saksikan videonya berikut ini.


0 comments:

Post a Comment

Followers

networkblogs